Home Gadgets NEOWIZ & SK hynix werken samen aan een wereldwijde gezamenlijke marketingcampagne voor de T31 Lies of P Edition

NEOWIZ & SK hynix werken samen aan een wereldwijde gezamenlijke marketingcampagne voor de T31 Lies of P Edition

by Jos Vis

Hitachi-LG Data Storage kondigde een samenwerking aan tussen SK hynix en het toonaangevende gamingbedrijf NEOWIZ voor hun gezamenlijke wereldwijde marketingcampagne voor de Stick-type SSD Tube T31 Lies of P Edition, ontwikkeld in samenwerking met Hitachi-LG Data Storage (HLDS). In november van vorig jaar ondertekenden de twee bedrijven een wereldwijd marketingmemorandum van overeenstemming (MOU) dat zich richtte op Lies of P, een toonaangevend soulslike-rollenspel. Als onderdeel van hun eerste samenwerking worden er vanaf juli wereldwijd 1.000 sets van de T31 Lies of P Edition in beperkte oplage verkocht. Ondertussen zijn er 300 sets gepland om exclusief op Newegg.com in de Verenigde Staten te worden uitgebracht, met pre-order vanaf 22 juli.


De T31 Lies of P Edition bevat SK hynix’s Stick-type SSD T31, die in maart vorig jaar werd gelanceerd, met een stijlvolle afbeelding van de “legion arms” van het Lies of P-gevechtssysteem op de buitenkant. Het ontwerp benadrukt de elektrische (fulminis) en vlam (flamberge) uitrusting van de legion arms met unieke illustraties.

“De ‘Lies of P’ limited edition, die gebruikmaakt van de onlangs gelanceerde Tube T31, heeft nieuwe kleuren en een elegant ontwerp”, zegt Luke Choi, directeur van Hitachi-LG Data Storage (HLDS). “In de toekomst zijn we van plan om waardevolle limited edition-producten aan onze klanten te blijven leveren via samenwerking met HLDS en verschillende andere strategische partners.”

Deze editie kan rechtstreeks worden aangesloten op verschillende apparaten via USB-A, waaronder pc’s met Windows en macOS, consoles, tv’s en laptops, zonder dat er extra kabels nodig zijn. Het ondersteunt soepele gameplay dankzij zijn uitstekende snelheid en compatibiliteit, en biedt tot 10 Gbps. Het beschikt ook over een hoge draagbaarheid en duurzaamheid.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x