Home Gaming Vampire Therapist lanceert vandaag!

Vampire Therapist lanceert vandaag!

by Marc Beers

Je leraar is een 3000 jaar oude vampier: ga op zijn bank zitten en ontspan… wees jezelf.

Waar moeten de ondoden zich zorgen over maken? Hoe gaan ze om met de uitdagingen van onsterfelijkheid? En wat zou een 3000 jaar oude vampier doen als hij niet bovenop een gotische nachtclub in Europa zou wonen? Deze en nog veel meer vragen staan ​​op het punt beantwoord te worden in Vampire Therapist!

Gemaakt door en met in de hoofdrol Cyrus Nemati (Dionysus in Hades), wordt hij vergezeld door stemacteurs Matt Mercer (Critical Role), Sarah Grayson (Hades 2), Francesca Meaux (Hades) en nieuwkomer Kylie Clark, om deze excentrieke vampiers tot leven te brengen.

Vanaf vandaag op Steam en GoG stappen spelers in de schoenen van Sam, een cowboy uit het Oude Westen die zijn moorddadige gedrag wil veranderen en verbinding wil maken met wat er nog over is van zijn ziel. Op zoek naar antwoorden in zijn onsterfelijkheid reist Sam naar Europa en wordt hij onder de (vleermuis)vleugel gebracht van de hervormde moordenaar, krijger en ondode hartenbreker Andromachos.

Samen helpen ze bloedzuigende onsterfelijken beseffen dat het feit dat ze dood zijn, niet betekent dat ze niet kunnen leven. Alle technieken die in Vampire Therapist worden besproken en gebruikt, zijn ontwikkeld in overleg met erkende therapeuten om het spel een authentieke boodschap te geven.

YouTube video


Geïnspireerd door What We Do in the Shadows en Horrible Histories, combineert Vampire Therapist deze komische stijl met diepgaande, introspectieve onderwerpen en oprechte personages en echte historische persoonlijkheden.

Liefdevol gemaakt door solo-ontwikkelaar Cyrus Nemati, belooft Vampire Therapist spelers mee te nemen op een unieke reis door de psychologie van het vampirisme, waardoor ze voor altijd veranderd zullen zijn!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x