Home Gaming Silent Depth 2: Pacific duikt op in Early Access – Nieuwe trailer

Silent Depth 2: Pacific duikt op in Early Access – Nieuwe trailer

by Jos Vis

MicroProse kondigt aan dat Silent Depth 2: Pacific, de nieuwe meeslepende lite sub-sim, NU beschikbaar is in Early Access. Maak je klaar om in de schoenen te stappen van een onderzeebootcommandant uit de Tweede Wereldoorlog in de verraderlijke Pacifische wateren op het hoogtepunt van het conflict.

YouTube video

Silent Depth 2: Pacific is een sim-lite onderzeebootgame, ontworpen voor fans die op zoek zijn naar een eenvoudig te leren, arcade-achtige marine-ervaring zonder dat ze technische handleidingen of uren studie nodig hebben om handmatig torpedo-lanceervectoren te berekenen.

Silent Depth 2: Pacific is speciaal ontworpen voor fans die verliefd werden op de originele Silent Service-serie en is een geweldige keuze om ‘je voeten nat te maken’ terwijl we doorgaan met het ontwikkelen van nieuwe functies in Early Access.

Net als de zeer toegankelijke ‘klassieke’ onderzeebootspellen uit het verleden, kun je in dit spel belangrijke rollen op het schip vervullen terwijl je je concentreert op het maximaliseren van de tonnage die je naar de bodem van de oceaan stuurt. Bereid je voor om koopvaardijschepen te verkennen, vijandelijke konvooien te vernietigen, torpedo’s af te vuren, je dekkanons af te vuren en vervolgens in veiligheid te duiken in de diepe thermische lagen van binnenkomende torpedobootjagers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x