Home Gaming Life is Strange: Double Exposure komt met nieuwe trailer

Life is Strange: Double Exposure komt met nieuwe trailer

by Mark van Truijen

De eerste echte voortzetting van Square Enix’s Life is Strange komt later dit jaar met Life is Strange: Double Exposure. Het speelt zich jaren na het eerste spel af en we zien Max Caulfield aan de Caledon University in Vermont, waar ze nieuwe vrienden maakt zoals Safi. Een nieuwe trailer belicht haar persoonlijkheid en geeft meer context over haar vriendschap met Max.

Safiya Llewellyn-Fayyad, of Safi, wordt geprezen als een dichter en een mensenmens die erop gebrand is om Max te helpen zich open te stellen. De zaken nemen echter een slechte wending wanneer ze op een nacht uit het niets wordt vermoord, waardoor Max haar tijdverbuigende krachten opnieuw ontwaakt. In plaats van terug te spoelen, betreedt ze echter een parallelle tijdlijn.

In deze tijdlijn is Safi nog steeds in leven (naast andere veranderingen), wat goed nieuws zou zijn als haar moordenaar nog steeds op vrije voeten was. Max hoopt het mysterie van de dood van haar vriendin op te lossen door tussen tijdlijnen te springen. Interessant genoeg wordt bevestigd dat Safi de dochter is van de president van Caledon, Yasmin, hoewel nog moet worden gezien hoe dat in de procedure zal worden verwerkt.

Life is Strange: Double Exposure wordt gelanceerd op 29 oktober voor Xbox Series X/S, PS5 en PC, met de Nintendo Switch-versie die later arriveert. Het ondersteunt geen save-overdracht, maar respecteert de eindes van het eerste spel, waardoor spelers hun gewenste uitkomst kunnen kiezen bij het starten.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x