Home GamingAndroid Zenless Zone Zero passeert 50 miljoen downloads

Zenless Zone Zero passeert 50 miljoen downloads

by Pim, Sel

miHoYo heeft groot succes genoten met Genshin Impact en Honkai: Star Rail door de jaren heen, en het lijkt erop dat de ontwikkelaar een andere succesvolle titel aan zijn lineup heeft toegevoegd met de release van Zenless Zone Zero. De free-to-play actie-RPG heeft sinds de release vorige week positieve indrukken gekregen van critici en spelers, en het lijkt ook grote aantallen mensen aan te trekken.

Via de officiële pagina van het spel op Twitter heeft miHoYo onthuld dat Zenless Zone Zero wereldwijd meer dan 50 miljoen downloads heeft overschreden op alle platforms. De ontwikkelaar viert deze mijlpaal door spelers 1.600 eenheden van de in-game valuta Polychrome te schenken.

miHoYo zegt ook dat ze “bewust zijn van de vele verbeteringen die nog moeten worden doorgevoerd”, en dat ze “actief bezig zijn met het optimaliseren en ontwikkelen van elk aspect van het spel.”

“In toekomstige updates zullen we aspecten blijven optimaliseren zoals de spelprestaties,” luidt het bericht van miHoYo. “Terwijl we ons voorbereiden op de officiële release, zijn we ook hard aan het werk met het ontwikkelen van de cloud gaming-versie van Zenless Zone Zero. In de nabije toekomst hopen we dat Proxies kunnen genieten van New Eridu in verschillende soorten omgevingen.”

Zenless Zone Zero is momenteel beschikbaar op PS5, PC, iOS en Android.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x