Home Gaming Volgende Like a Dragon game zal fans gaan verassen

Volgende Like a Dragon game zal fans gaan verassen

by Pim, Sel

Like a Dragon: Infinite Wealth bouwde voort op de turn-based role-playing basis die was gelegd door Yakuza: Like a Dragon op indrukwekkende wijze, maar het lijkt erop dat de volgende uitgave van de serie een onverwachte wending zou kunnen nemen in plaats van voort te bouwen op een bekend gameplay-framework.

Dat is volgens de ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio zelf, die onlangs een hint gaf voor de volgende Like a Dragon-titel. Tijdens het recente Essence of Fandom-evenement op Anime Expo zei de ontwikkelaar (via VGC): “We kunnen je niet vertellen wat voor soort spel het is, maar ik kan je wel vertellen dat je verrast zult zijn.”

De studio verduidelijkte niet of het ging om de volgende hoofddeel in de franchise, of om een spin-off vergelijkbaar met Like a Dragon: Ishin! of Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

Ryu Ga Gotoku Studio bevestigde eerder dit jaar dat er gewerkt wordt aan het volgende Like a Dragon-spel, terwijl serieregisseur Masayoshi Yokoyama ook heeft gezegd dat de ontwikkelaar “zeker” Like a Dragon Kiwami 3 “vroeg of laat” zal maken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x