Home Gaming Jusant krijgt een fysieke release voor Playstation 5

Jusant krijgt een fysieke release voor Playstation 5

by Pim, Sel

Don’t Nod bracht vorig jaar een van zijn meer experimentele spellen uit met Jusant, en hoewel het niet een van de grotere releases van het jaar was, werd het bij de lancering afgelopen oktober goed ontvangen met sterke, positieve recensies en indrukken van de overgrote meerderheid van degenen die het speelden. Het werd natuurlijk destijds alleen digitaal uitgebracht, maar dat zal binnenkort veranderen.

Don’t Nod heeft aangekondigd dat het samenwerkt met Pix’n Love, die later dit jaar een fysieke versie van de geprezen puzzel-platformer zullen uitbrengen. Deze verschijnt in oktober en wordt geleverd met omkeerbare cover art, hoewel het alleen voor PS5 zal worden uitgebracht. Er is nog geen woord over een eventuele fysieke Xbox-release in de toekomst.

Naast een standaardeditie zal er ook een deluxe-editie beschikbaar zijn, die, naast een exemplaar van het spel zelf, ook een 300 pagina’s tellend “making-of” artbook, de soundtrack van het spel, vier litho’s en een grote kartonnen doos met al deze items zal bevatten. Er worden slechts 300 exemplaren hiervan gedrukt, dus als je er een wilt bemachtigen, moet je snel zijn.

Jusant is beschikbaar op PS5, Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x