Home Gaming Stardew Valley ontmoet Harvest Moon in een nieuwe landbouwsim

Stardew Valley ontmoet Harvest Moon in een nieuwe landbouwsim

by Jos Vis

Trade Tales is een moderne landbouwsimulator gecombineerd met ondernemende avonturen. Als je bekend bent met Stardew Valley of Harvest Moon, herken je de inspiratie voor het bewerken van land, maar Trade Tales tilt het naar een heel nieuw niveau. In de game run je een fabriek en een winkel, vestig je je merk, word je een meester in reclame, leer je handelsgeheimen, date je met NPC’s, trouw je en sticht je een gezin. Het is echt een game waarin je je droomleven kunt leiden!

YouTube video

Trade Tales voert momenteel een campagne op Kickstarter en heeft in slechts 3 dagen al 80% van de benodigde financiering binnengehaald. De game heeft een toegewijde en groeiende community en het is slechts een kwestie van tijd voordat het 100% bereikt en meer stretchdoelen ontgrendelt, waaronder console-releases. Als je de hierboven genoemde games leuk vond en je gameplay-ervaring wilt verbeteren, bekijk dan de crowdfundingcampagne en aankondigingstrailer om alle spannende activiteiten te zien die op je wachten.

Het is de ENIGE landbouwsimulatie waarin je geoogste gewassen in een fabriek kunt omzetten in commerciële producten en ze kunt verkopen in een winkel in de stad. Stel je voor dat je je rauwe aardappelen omzet in knapperige merkchips, fruit in flessensappen of goudklompjes in horloges – er zijn talloze combinaties! Je kunt verschillende winkels openen, waaronder restaurants, kleding, huisdieren, sieraden en meer. Alles wat je in de game maakt, kun je verkopen. Bovendien kun je het uiterlijk van de winkel volledig aanpassen, inclusief de bewegwijzering. Met de innovatieve ingebouwde verfontwerptool kun je je creativiteit uiten en je unieke merk opbouwen.

De game zal in het eerste kwartaal van 2026 op de pc worden uitgebracht, maar de Kickstarter-campagne biedt Alpha-toegang, zodat je de game 6 maanden eerder kunt spelen dan de officiële release! Mis je kans niet om exclusieve beloningen te ontvangen voordat de campagne op 1 augustus eindigt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x