Home Gaming Speelbare demo voor psychologische horrortitel Luto krijgt veel lof

Speelbare demo voor psychologische horrortitel Luto krijgt veel lof

by Jos Vis

De wereldwijde uitgever van videogames SelectaPlay en ontwikkelaar Broken Bird Games zijn verheugd te kunnen melden dat de op zichzelf staande speelbare demo voor de aankomende psychologische horrortitel Luto meer dan 250.000 keer is gedownload op PlayStation- en pc-platforms.

YouTube video

‘The Choice’ is een op zichzelf staande speelbare demo van Luto die is gemaakt om horrorfans de kans te bieden om de setting, de spookachtige sfeer en de angstaanjagende verhalende gameplay van de game te ervaren zonder details van het volledige verhaal van de game te onthullen of te verklappen. Meer dan 250.000 gamers hebben de demo gedownload en een voorproefje gehad van wat Luto begin 2025 uitbrengt.

De op zichzelf staande demo van ‘The Choice’ is nu nog steeds beschikbaar om te downloaden voor PlayStation en pc.

Luto, ontwikkeld door Broken Bird Games, is een first-person psychologische horrorervaring waarin spelers een persoon belichamen die in wanhoop leeft en zijn huis niet kan verlaten. Om de weg naar buiten te vinden, moeten ze een aantal paden bewandelen die hun zintuigen op de proef stellen en waarbij ze onbekende angsten en fobieën ontdekken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x