Home Gaming Nieuwe Metaphor: ReFantazio-trailer in première op Anime Expo 2024 Panel

Nieuwe Metaphor: ReFantazio-trailer in première op Anime Expo 2024 Panel

by Jos Vis

ATLUS heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor hun aankomende fantasy RPG Metaphor: ReFantazio. De trailer werd voor het eerst onthuld aan de aanwezigen van het Anime Expo 2024-panel van vandaag, “ATLUS Presents: The World of Metaphor: ReFantazio featuring Katsura Hashino & Shigenori Soejima.” Deze op het verhaal gerichte trailer biedt kijkers een voorproefje van de turbulente gebeurtenissen die de reis van de speler in Metaphor: ReFantazio op gang brengen.

YouTube video

Het Anime Expo-panel van vandaag bevatte opwindende nieuwe gamedetails. Metaphor: ReFantazio’s Director Katsura Hashino en Character Designer Shigenori Soejima gaven de volle zaal details over de setting van de game, personages, monsters en meer. Op 6 juli om 5 uur ’s ochtends CEST deelt ATLUS details van het panel in een speciale “ATLUS Exclusive” Showcase – Story livestream op het ATLUS West YouTube-kanaal en Steam. Een opname van het daadwerkelijke AX-panel zal ook beschikbaar zijn om later te bekijken op het ATLUS West YouTube-kanaal.

Metafoor: ReFantazio wordt op 11 oktober 2024 gelanceerd op Xbox Series X|S, Windows, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x