Home Gaming City Bus Manager is nu volledig uitgebracht op Steam voor PC

City Bus Manager is nu volledig uitgebracht op Steam voor PC

by Jos Vis

Na een succesvolle Early Access-periode met meer dan 1.300+ beoordelingen waarvan 90% positief, is City Bus Manager, de strategische managementbusbedrijfsimulatiegame ontwikkeld door PeDePe en uitgegeven door Aerosoft, nu volledig uitgebracht op Steam voor PC met een lanceringskorting van 30%!

In City Bus Manager kunnen spelers hun eigen busbedrijf vanaf nul opbouwen en beheren, waar ook ter wereld. Met de kracht van OpenStreetMap kunnen spelers de exacte startlocatie van hun busdepot kiezen en hun eigen routes creëren, passagiersverkeer, personeel en financiën beheren om een ​​succesvol en winstgevend busimperium op te bouwen.

Tijdens Early Access ontving het spel een overweldigende respons van de community, met 90% van de Steam-beoordelingen die positief waren. Spelers van over de hele wereld hebben hun eigen busbedrijven opgebouwd en beheerd, met meer dan 500.000 gespeelde games en 40.000 steden die nieuwe en verbeterde busroutes in het spel kregen!

City Bus Manager biedt een breed scala aan aanpassingsopties, waardoor spelers hun busmaatschappij en depot kunnen personaliseren naar hun eigen stijl. Met echte gegevens die worden gebruikt om passagiersgedrag te simuleren, moeten spelers schema’s, personeel en financiën in evenwicht houden om klanten tevreden te houden en hun bussen soepel te laten rijden.

De volledige releaseversie voegt nu de scenariospelmodus, kaartcontroleurs en nieuwe statistieken toe waarmee spelers de winstgevendheid van het bedrijf kunnen analyseren.

“We zijn verheugd om City Bus Manager eindelijk in zijn volledige vorm uit te brengen, na een zeer succesvolle Early Access-periode die onze community heeft opgebouwd en ons onder andere heeft geholpen om meer dan 4.000 bugs en functieverzoeken te verhelpen!” zei Niklas Polster, medeoprichter van PeDePe. “Het is gek om te bedenken dat er al een half miljoen keer is gespeeld tijdens Early Access, we kunnen niet wachten om meer mensen te zien meedoen en te zien hoe de creativiteit en zakelijke vaardigheden van de community geweldige dingen blijven doen in en buiten het spel!”

“Het is een geweldige ontwikkelingscyclus geweest voor PeDePe en we zijn er trots op om te zien hoe het PeDePe-team de enorme verwachtingen van de fans van City Bus Manager heeft kunnen waarmaken,” zei Maarten Janello, Product Manager bij Aerosoft. “Nu we Early Access verlaten, hopen we deze positieve trend voort te zetten en de game de busmanagementsimulatie te zien worden waar spelers van droomden.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x