Home Gaming Bekroond bordspel onthult ‘Wingspan Special Edition’ – Fysieke versies boordevol DLC binnenkort beschikbaar voor PlayStation 5!

Bekroond bordspel onthult ‘Wingspan Special Edition’ – Fysieke versies boordevol DLC binnenkort beschikbaar voor PlayStation 5!

by Marc Beers

Vandaag bundelt ontwikkelaar Monster Couch de krachten met Maximum Entertainment om fysieke winkelversies van ‘Wingspan Special Edition’ voor de PlayStation 5 te onthullen! Wingspan is een ontspannend strategiekaartspel, afgeleid van het cultfavoriete bordspel en daagt spelers uit om de beste vogels te ontdekken en naar je netwerk van natuurreservaten te lokken.

Je bent vogelliefhebber (onderzoeker, vogelaar, ornitholoog en verzamelaar) die de beste vogels wil ontdekken en naar jouw netwerk van natuurreservaten wil lokken.

Elke vogel breidt een reeks krachtige combinaties uit in een van je leefgebieden. Elke habitat richt zich op een belangrijk aspect van de groei van jouw conserven.

In Wingspan strijden maximaal 5 spelers om hun natuurgebieden in een beperkt aantal beurten op te bouwen. Elke mooie vogel die je aan je domein toevoegt, maakt je beter in het leggen van eieren, het trekken van kaarten of het verzamelen van voedsel. Veel van de 170 unieke vogels hebben krachten die het echte leven weerspiegelen: je haviken zullen jagen, je pelikanen zullen vissen en je ganzen zullen een kudde vormen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontspannend strategiekaartspel waarbij het je doel is om de beste vogels te ontdekken en aan te trekken.
  • Singleplayer- en multiplayermodi voor maximaal vijf spelers.
  • Gebaseerd op een bekroond, competitief, kaartgestuurd bordspel dat de motor bouwt.
  • Honderden unieke, geanimeerde vogels met hun levensechte geluidsopnames.
  • Meerdere manieren om punten te verzamelen met vogels, bonuskaarten en doelen aan het einde van de ronde.

‘Wingspan’ is ontwikkeld door Monster Couch en uitgegeven door Merge Games, een bedrijf van Maximum Entertainment. Gestapeld met 3 verschillende DLC-pakketten, waaronder de Europese uitbreiding en Oceanië-uitbreidingen, evenals het Seasonal Decorate Pack, is ‘Wingspan Special Edition’ nu beschikbaar voor pre-order voor de Nintendo Switch en PlayStation 5 bij alle retailers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x