Home Gaming Ninjala Seizoen 17: Dinosaurus-Thema Avontuur en 4e Verjaardag

Ninjala Seizoen 17: Dinosaurus-Thema Avontuur en 4e Verjaardag

by Sven

GungHo Online Entertainment kondigt aan dat Ninjala terugkeert naar de goede oude prehistorische dagen met een avontuurlijk dinosaurus-thema seizoen! Geniet van Jurassic outfits, nieuwe wapens, avatar items en de 4e verjaardagscampagne met login- en gevechtsbonussen, een uitverkoop van alle Story Packs en meer.

In seizoen 17 kunnen spelers zich onderdompelen in Ninjala Park met gloednieuwe dinosaurusthema avatars die de oude wereld tot leven brengen. Word een meester in het hanteren van de Hand Fan met twee nieuwe wapens: Flurry Fury en Tempest Lord. De eerste slag van deze wapens doet geen schade, maar als je het goed timet, kun je de aanval van je tegenstander afweren. Gebruik wervelwindtactieken door een razende tornado af te vuren met de Tornado Shot speciale aanval om je tegenstander te verrassen of om jezelf de lucht in te lanceren. De Alter Special, Wind Caller, roept windbollen op die gebruikt kunnen worden om Gum Shoots te neutraliseren of aanvallen te volgen.

Doe mee aan het feest terwijl Ninjala 4 jaar wordt! Begin de festiviteiten met een speciale login bonus, een opwindend gevechtsbonusevenement, het spannende 4e Anniversary Cup toernooi en exclusieve kortingen op Story Packs. Elke speler die vanaf vandaag tot 3 juli inlogt bij Ninjala ontvangt 500 gratis Jala om te gebruiken in de Shinobi Shop. Van vandaag tot 3 juli kunnen spelers tot 500 Jala en een handvol andere beloningen ontvangen, zoals Assist Codes, Medals en Research Points door deel te nemen aan gevechten. De 4e Anniversary Cup (Solo) wordt gehouden op 29 juni van 19.00 uur tot 30 juni, 01.00 uur PDT. Alle deelnemers ontvangen een 4e verjaardagssticker. Speciale items zoals Jala, Research Points en Medals worden uitgedeeld op basis van rang. Spelers kunnen genieten van een speciale korting van 55% op alle vier Ninjala Story Packs, van Hoofdstuk Eén tot Vier.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x