Home Gaming Lekker tropisch doen met El Presidente in Tropico 6 DLC – Tropican Shores

Lekker tropisch doen met El Presidente in Tropico 6 DLC – Tropican Shores

by Jos Vis

Uitgever Kalypso Media en in-house ontwikkelaar Realmforge Studios zijn verheugd om aan te kondigen dat El Presidente de glorieuze natie Tropico naar de zeeën heeft uitgebreid met de nieuwe DLC, Tropico 6 – Tropican Shores. Deze luxe uitbreiding brengt opwindende nieuwe content naar de populaire strategiegame, nu beschikbaar op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC en PlayStation 4|5. Profiteer tot 2 juli van 10% korting bij de lancering op Steam en PlayStation Plus-leden kunnen tot 25 juni van deze aanbieding profiteren.

Maak een plons op de zonovergoten Tropican Shores met een volledig scala aan nieuwe en opwindende functies, waaronder 15 nieuwe gebouwen die klaar zijn voor de bouw en die nieuwe mogelijkheden bieden voor infrastructuur, openbare diensten, entertainment, ontspanning en natuurlijk het allerbeste uitzicht op de oceaan. De gloednieuwe resource Pearls en drie nieuwe edicten zullen de groei van ondernemingen vergemakkelijken door bouwkosten te verlagen, de bevolking te belasten en de efficiëntie van offshore gebouwen te verhogen.

Ondernemers die op zee wonen, zullen genieten van de toevoeging van vier nieuwe sandbox-kaarten, ‘Pequeño Pero Mucho’, ‘Hipocampo’, ‘Las Manchas y Los Puntos’ en ‘Yachts for El Presidente’. Verras mede-Tropics met de nieuwste strandstijl in de Scuba Outfit en Shiny Deco Yacht voor uw Palace Garden, ontspan daarna en geniet van de vruchten van uw arbeid in een van de vele leuke activiteiten, waaronder Dolphin Therapy of Submarine Tour.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x