Home GamingPC Fable krijgt ondersteuning in de ontwikkeling van Eidos Montreal

Fable krijgt ondersteuning in de ontwikkeling van Eidos Montreal

by Mark van Truijen

Tijdens de recente Xbox Games Showcase van Microsoft werden veel aankomende first-party titels getoond, en een daarvan die de aandacht trok was Fable. De actie-RPG kreeg een nieuwe trailer die verdere blikken op de gameplay, de fantasie setting, stijl van humor en meer bood, en daarnaast is ook verdere informatie over de ontwikkeling bevestigd.

Specifiek is officieel onthuld dat Eidos Montreal, de studio achter de Deus Ex-serie, ontwikkelingsondersteuning biedt voor Fable. De studio bevestigde het nieuws met een tweet, waarin stond: “We zijn zo enthousiast om de ontwikkeling van Fable te ondersteunen! Het was geweldig om samen te werken met het getalenteerde team van Playground Games om een onvergetelijk avontuur te creëren.”

Nieuws dat Eidos Montreal ondersteunend werk leverde aan Fable kwam voor het eerst naar buiten in 2022, met rapporten die beweerden dat de actie-RPG een van de meerdere projecten was waar de studio aan werkte, naast een nieuw Deus Ex-spel. Laatstgenoemde is echter vorig jaar naar verluidt geannuleerd door het moederbedrijf Embracer Group.

Fable daarentegen lijkt solide vooruitgang te boeken op weg naar de release, met Microsoft die ook officieel een lanceervenster heeft aangekondigd. Het spel zal volgend jaar uitkomen voor Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x