Home Gaming Call of Duty: Black Ops 6 installatie grote is een flinke, 310 GB

Call of Duty: Black Ops 6 installatie grote is een flinke, 310 GB

by Mark van Truijen

We zijn op een punt gekomen waarbij het niet ongewoon is dat de opslaggrootte van games de 100 GB raakt of zelfs overschrijdt, en het is eerlijk om te zeggen dat geen enkele franchise zo schuldig is aan excessieve opslagvereisten en installatiegroottes als Call of Duty, dat elk jaar die cijfers hoger duwt. Desondanks zijn de opslagvereisten voor het aankomende Call of Duty: Black Ops 6 verbazingwekkend hoog.

Zoals vermeld op de Xbox Store-pagina, zal Call of Duty: Black Ops 6 maar liefst 309,8 GB aan ruimte vereisen om te worden geïnstalleerd, wat betekent dat een aanzienlijk deel van de spelers externe opslag nodig zal hebben – hoewel dat vaak het geval is geweest bij Call of Duty in de afgelopen jaren.

Activision heeft onlangs ook bevestigd dat Call of Duty: Black Ops 6 een constante internetverbinding zal vereisen om te spelen, zelfs als je de singleplayer-campagne speelt. Het bedrijf zegt dat dit komt doordat het spel “texture streaming zal gebruiken in alle spelmodi” om “de hoogste kwaliteit visuals te leveren en tegelijkertijd de algehele opslagruimte van het spel op je harde schijf te verminderen.” Lees hier meer over.

Call of Duty: Black Ops 6 wordt gelanceerd op 25 oktober voor Xbox Series X/S, PS5, Xbox One, PS4, PC en Game Pass.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x