Home Gaming Farmer’s Dynasty 2 is ook te bespelen tijdens Steam Next Fest

Farmer’s Dynasty 2 is ook te bespelen tijdens Steam Next Fest

by Pim, Sel

Onafhankelijke Poolse ontwikkelaar Umeo Studios, in samenwerking met gamesuitgever Toplitz Productions, onthult met trots hun nieuwe speelbare demo voor Farmer’s Dynasty 2, een open-wereld boerderijsimulatie die deel zal uitmaken van Steam Next Fest.

De demo-aankondiging wordt ondersteund door een gloednieuwe trailer die enkele van de activiteiten onthult die spelers in het hoofdspel zullen ondernemen.

Spelers die de Steam Next Fest-demo downloaden, krijgen de kans om een vervallen boerderij te transformeren met behulp van verschillende middelen en gereedschappen tot een functionele landbouwbasis terwijl ze zich voorbereiden op een leven als boer. Wanneer het spel op de pc wordt gelanceerd, kunnen beginnende boeren zowel traditionele als moderne landbouwapparatuur en voertuigen gebruiken.

De diversiteit van zowel oude als moderne landbouwmachines kan worden benut, van ondermaats presterende tractoren tot 400 pk-monsters. Spelers hebben ook de mogelijkheid om meer beproefde en vertrouwde traditionele apparatuur te gebruiken om hun boerderij te renoveren en te gebruiken bij hun dagelijkse taken, of ze kunnen modernere en krachtigere machines omarmen om de werkdruk te verlichten.

Farmer’s Dynasty 2 zal spelers een prachtig gedetailleerde open-wereld boerderijsimulatie bieden, compleet met een spannende hoofdverhaallijn en een assortiment boeiende zijmissies waarbij ze zullen repareren, hergebruiken, bouwen, verbouwen en socialiseren om hun boerderijdromen tot leven te brengen. Bekend bij fans van het landbouwgenre, biedt Farmer’s Dynasty 2 niet alleen een nostalgische omarming van agrarische tradities, maar ook een frisse kijk op de geliefde landbouwervaring.

Bovendien heeft Toplitz Productions samengewerkt met de gerenommeerde producent van elektrisch gereedschap, STIHL, om een reeks authentieke gereedschappen naar de boerderij van de spelers te brengen wanneer het spel later dit jaar op pc wordt gelanceerd.

De speelbare demo is beschikbaar tijdens de Steam Next Fest van 10 juni tot 17 juni, en spelers kunnen het spel nu op de officiële Steam-pagina van het spel op hun wensenlijstje zetten.

Bekijk hier de nieuwe Farmer’s Dynasty 2 Steam Next Fest trailer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x