Home Gaming (SGF24) Darker and Darker wordt free-to-play en zit vol goud

(SGF24) Darker and Darker wordt free-to-play en zit vol goud

by Jos Vis

Dark and Darker is een hardcore, first-person, fantasy-based, dungeon crawler extractiespel, waarin spelers het opnemen tegen meedogenloze monsters, sluwe vallen omzeilen en geheimen ontdekken die ontelbare schatten bevatten.

Speel solo of met vrienden in duo’s of trio’s en ga de nachtmerries aan die op je wachten, maar wees voorzichtig, want je bent niet alleen in de dungeons… Je moet misschien andere avonturiers verslaan die je in de weg staan. Versla ze in gevechten en neem hun zuurverdiende schatten voor jezelf – of vorm ongemakkelijke allianties om je overlevingskansen te vergroten tegen de reeks angstaanjagende beesten, gruwelijke ondoden en verachtelijke demonen die in de duisternis loeren.

Als je overleeft, word je sterker, verzamel je rijkdom en bouw je een arsenaal aan uitrusting om je toekomstige inspanningen te versterken. Voltooi missies en verbeter je positie bij de handelaren in de wereld van Dark and Darker om toegang te krijgen tot betere goederen en om de mogelijkheid te ontgrendelen om items te maken die gebruikmaken van de krachten van de vijanden die je hebt verslagen, waarbij je de reagentia die je hebt ontdekt gebruikt om je te helpen bij je volgende avontuur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x