Home Gaming Hogwarts Legacy Zomer 2024 Update is nu live; bevat fotomodus, talent reset, eerdere exclusieve content

Hogwarts Legacy Zomer 2024 Update is nu live; bevat fotomodus, talent reset, eerdere exclusieve content

by Mark van Truijen

Warner Bros. Games heeft vandaag aangekondigd dat de Hogwarts Legacy Zomer 2024 update officieel live is op alle platforms voor spelers die de game bezitten. De update bevat een gloednieuwe fotomodus, nieuwe en eerdere exclusieve content, bugfixes en updates voor pc-stuurprogramma’s, en een talentresetoptie waarmee spelers kunnen experimenteren met verschillende builds en speelstijlen. 

De update bevat ook de Haunted Hogsmeade Shop Quest, die exclusief was voor spelers op PlayStation en nu beschikbaar is op alle platforms. Spelers kunnen deze unieke zoektocht meemaken en de bijbehorende beloningen verdienen, zoals de chique Shop Keeper-outfit en het bezit van hun eigen winkel in Hogsmeade. De voorheen exclusieve Onyx Hippogriff mount en Felix Felicis Potion Recipe zijn nu ook beschikbaar voor alle spelers, evenals de gloednieuwe Azkaban Coat, Azkaban Prisoner’s Outfit, The Glasses That Lived en Lavender Borealis Broom.
 
Met de nieuwe fotomodus kunnen spelers hun eigen in-game screenshots maken en vastleggen met een groot aantal aanpassingsopties, waaronder belichting, contrast, camerahoek, zoom, scherptediepte en beeldveldopties. De tijd van de dag en het seizoen zijn ook aanpasbaar in de fotomodus, evenals de poses van personages met verschillende opties voor staande en zittende poses. Daarnaast kunnen spelers UI en niet-speelbare personages verwijderen en hun schermafbeeldingen aanpassen met huis- en personagethema’s, kaders, wapenschilden en verschillende filters. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x