Home GamingPC Post Trauma komt dit najaar naar de PS5, Xbox Series X/S, en PC

Post Trauma komt dit najaar naar de PS5, Xbox Series X/S, en PC

by Mark van Truijen

In de AAA-ruimte wordt het survival horror-genre grotendeels gedomineerd door Resident Evil, maar er is veel meer variëteit te vinden waar het gaat om indie-ervaringen. Onder verschillende aankomende indie horror titels die de aandacht hebben getrokken, is Post Trauma er één die in het bijzonder aandacht heeft gekregen, met zijn belofte van een old school vaste camera ervaring geïnspireerd door genre klassiekers zoals Resident Evil en Silent Hill. Nu hebben we ook een duidelijker idee van wanneer het precies zal komen.

Met een nieuwe gameplay trailer op de recente Guerrilla Collective showcase, hebben ontwikkelaar Red Soul Games en uitgever Raw Fury aangekondigd dat Post Trauma deze herfst zal uitkomen. De trailer is kort, maar biedt enkele intrigerende nieuwe blikken op het verhaal van het spel, zijn onheilspellende omgevingen en vijanden, een beetje gevecht en puzzels, en meer. Bekijk de trailer hieronder.

Raw Fury heeft ook de platforms onthuld waarop het spel zal verschijnen. Bij de lancering deze herfst zal Post Trauma beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x