Home Gaming Octopath Traveler Nu beschikbaar voor PlayStation en Xbox: Ontdek de magische wereld van deze bekroonde RPG!

Octopath Traveler Nu beschikbaar voor PlayStation en Xbox: Ontdek de magische wereld van deze bekroonde RPG!

by Sven

Square Enix heeft aangekondigd dat Octopath Traveler nu beschikbaar is voor PlayStation 5 (PS5) en PlayStation 4 (PS4). Bovendien is Octopath Traveler II voor het eerst te spelen op de Xbox Series X|S en Xbox One. Hiermee is de geliefde RPG-serie nu beschikbaar op alle moderne consoles en pc (Windows en Steam).

Xbox Game Pass-abonnees kunnen zich verheugen, want zowel Octopath Traveler als Octopath Traveler II zijn nu te downloaden via Game Pass. Hiermee kunnen gamers zonder extra kosten de volledige Octopath-ervaring beleven.

Sinds de lancering van het eerste deel in 2018 zijn er wereldwijd meer dan vier miljoen exemplaren van de Octopath Traveler-serie verkocht. De spellen staan bekend om hun unieke HD-2D-artstijl, die een betoverende mix van 2D-personages en prachtige 3D-werelden biedt. Elke game in de serie biedt een zelfstandige ervaring, waarbij spelers acht verschillende hoofdrolspelers kunnen volgen, elk met hun eigen verhaal en speciale vaardigheden, genaamd Path Actions. Na het kiezen van een personage begint een episch avontuur waarin spelers hun eigen pad kunnen bepalen.

Nieuwe updates en spelmogelijkheden

Om te vieren dat Octopath Traveler nu op alle huidige consoles en pc beschikbaar is, heeft Team Asano een gratis update uitgebracht voor Octopath Traveler II. Deze update voegt een ‘Extra Battle’-modus toe, die beschikbaar wordt na het verslaan van de eindbaas van het laatste hoofdstuk. In deze modus kunnen spelers hun vaardigheden testen tegen nieuwe, extra sterke tegenstanders, inclusief de hoofdrolspelers uit het eerste Octopath Traveler-spel. Deze nieuwe modus is direct beschikbaar op Xbox-consoles en werd vandaag toegevoegd aan de PS5, PS4, Nintendo Switch en pc-versies.

Mis de korting niet!

Octopath Traveler en Octopath Traveler II zijn nu verkrijgbaar voor alle huidige consoles en pc, zowel apart als in een bundel. PlayStation Plus-leden die Octopath Traveler vóór 20 juni aanschaffen, ontvangen een korting van 34%. Voor meer informatie, bezoek de Square Enix-website.

Duik in de magische wereld van Octopath Traveler en ontdek welk pad jij kiest!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x