Home Gaming Xbox Games Showcase titels krijgen vanaf 10 juni meer video’s

Xbox Games Showcase titels krijgen vanaf 10 juni meer video’s

by Mark van Truijen

Microsoft bereidt zich voor op zijn Xbox Games Showcase op 9 juni om 10.00 uur PDT, met titels van Xbox Game Studios, Activision Blizzard en Bethesda voor het eerst. Er is ook de Call of Duty: Black Ops 6 Direct die direct daarna plaatsvindt, maar wat gebeurt er na de show?

Een nieuwe post op Xbox Wire bevestigt dat de Official Xbox Podcast “speciale afleveringen” zal ontvangen met updates en “diepere duiken” in games van de showcase. Deze zullen beschikbaar zijn vanaf 10 juni gedurende de week en krijgen toegewijde artikelen. Fans kunnen meer details verwachten na de primaire showcase.

De Xbox Games Showcase wordt gestreamd in 4K/60 FPS op de officiële Xbox, Bethesda en Activision-kanalen en biedt ondertiteling in tientallen talen, van Arabisch (MSA), Hongaars, Indonesisch, Japans, Lets en Portugees tot Tamil, Thai, Zulu, Duits en Chinees (Traditioneel en Hong Kong).

Titels als Perfect Dark, DOOM: The Dark Ages en Gears 6 worden naar verluidt getoond naast bevestigde releases van dit jaar, zoals Avowed, Indiana Jones and the Great Circle en Starfield: Shattered Space. Blijf op de hoogte voor live verslaggeving wanneer het evenement wordt uitgezonden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x