Home Gaming Green Hell VR is nu beschikbaar op Meta Quest +

Green Hell VR is nu beschikbaar op Meta Quest +

by Jos Vis

Incuvo is verheugd om de uitbreiding van Green Hell VR naar de Meta Quest + abonnementsservice aan te kondigen! Dit uitdagende jungle survivalavontuur, gelanceerd op Meta Quest 2 in april 2022, kan nu door nog meer virtual reality-spelers worden genoten op Meta Quest 2 en Meta Quest 3. “De beslissing om Green Hell VR naar de Meta Quest+ service te brengen was eenvoudig”, zegt Incuvo’s CEO Andrzej Wychowaniec. “Niet alleen zullen meer spelers de game ervaren, maar met de toevoeging van de co-op release in Q4, zullen ze samen kunnen spelen.”

Hoewel Incuvo verheugd is om Green Hell VR naar nieuwe spelers te brengen via Meta Quest +, zijn ze zich ervan bewust dat veel bestaande fans wachten op een update over co-op gameplay op hun favoriete systemen. Vandaag is Incuvo verheugd om te bevestigen dat co-op multiplayer naar Green Hell VR komt op PSVR2, Meta Quest 2 en Meta Quest 3 in Q4 2024! Bekijk hieronder een aantal coole manieren waarop co-op wordt geïmplementeerd in Green Hell VR!

GEVECHTEN & JAGEN

Elkaar ondersteunen tijdens een gevecht, met melee-wapens zoals een bijl of afstandswapens zoals een boog, kan de overlevingskansen van de groep vergroten, vooral tegen de meest dodelijke tegenstanders van de jungle, zoals jaguars. Zelfs in een grotere groep is het altijd beter om moeite te doen en je nauwkeurig voor te bereiden op een gevecht.

GENEZING

Wat betreft genezingsmechanismen, zal het team zich richten op het hebben van alle ziektes uit de singleplayer-modus die aanwezig zijn in de co-op-modus, en ervoor zorgen dat deze worden weerspiegeld en zichtbaar zijn voor andere spelers (bijv. één speler is vergiftigd en zijn hand ziet er anders uit, zodat andere spelers dit kunnen zien en ondersteuning kunnen bieden).

Overleven kan een uitdaging zijn, dus je moet voor elkaar zorgen door te genezen, te voeden en te drinken. Bijvoorbeeld, wanneer wonden levensbedreigend worden en spelers al hun energie verliezen (en daardoor het bewustzijn verliezen/flauwvallen), kunnen jij en je teamgenoten ze weer tot leven wekken door hun wonden te verbinden, waardoor hun ‘slaap’-modus wordt verkort. Een ander voorbeeld is dat spelers bloedzuigers van hun vrienden kunnen opsporen en verwijderen tijdens het verkennen van de jungle en rivier.

BOUWEN

Green Hell VR wil dat elke speler kan bijdragen aan het bouwproces (bijvoorbeeld door stokken mee te nemen om samen een open haard te maken), met mechanismen die vergelijkbaar zijn met die in de singleplayermodus. Het ontwikkelteam werkt eraan om bouwmaterialen eenvoudig op de spookachtige frames van het te bouwen item te laten klikken.

VOEDEN EN DRINKEN

Het team is van plan om de animatie en UI-elementen voor eten en drinken te verbeteren om ervoor te zorgen dat ze soepel en consistent blijven. Naast het genezen van elkaar, kunnen spelers hun vrienden naadloos ondersteunen met eten en water, waardoor ze verloren energie kunnen aanvullen.

Dit kan erg handig zijn als iemand weer tot leven wordt gewekt en gevoed, zodat hij of zij direct beter dan ooit terug kan komen!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x