Home GamingAndroid NBA Infinite Championship Chase update is nu beschikbaar

NBA Infinite Championship Chase update is nu beschikbaar

by Pim, Sel

Net op tijd voor de NBA Finals hebben Level Infinite en LIGHTSPEED STUDIOS vandaag de lancering van de Championship Chase Update voor NBA Infinite aangekondigd, het officieel gelicentieerde non-stop basketbalactiespel voor mobiel. De update zit boordevol nieuwe content, waaronder een nieuwe PvE-modus, nieuwe spelers, een handige trainingsfunctie, een preview van Seizoen 3 en optimalisaties voor de populaire 5v5 Dynasty Mode.

NIEUWE PVE-MODUS – HOOP HUSTLE

De gloednieuwe Hoop Hustle-modus begint met een knal voor solospelers, waarbij gesimuleerde NBA Infinite-sterren van over de hele server tegen elkaar strijden op een enkele ranglijst. Spelers moeten hun strategieën op het veld aanscherpen en hun vaardigheden activeren om hun tegenstanders te snel af te zijn in een snelle 5v5-wedstrijd.

NIEUWE SPELERS

De Championship Chase Update introduceert 7 nieuwe spelerskaarten in de iconische line-up van NBA Infinite, waaronder een nieuwe Legendarische versie van de energieke point guards Shai Gilgeous-Alexander en Tyrese Haliburton, Epische kaarten voor Paolo Banchero, Anthony Edwards, Mikal Bridges en Alperen Şengün, evenals een Zeldzame kaart voor Evan Fournier.

VOORUITBLIK SEIZOEN 3

Seizoen 3: Coast to Coast zal een frisse nieuwe look brengen op het 3v3-veld in de Ranked-modus en nieuwe kuststijl aanpassingsitems voor NBA Infinite-spelers. Blijf op de hoogte voor meer informatie over Coast to Coast in juni!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x