Home Gaming Coöp voor vier spelers komt naar Wizard With a Gun in de gratis Better Together-update

Coöp voor vier spelers komt naar Wizard With a Gun in de gratis Better Together-update

by Jos Vis

Wizard With a Gun, het magische overlevings-epos van Galvanic en Devolver Digital, was al een geweldig coöpspel; maar nu is het NOG BETER dankzij de langverwachte toevoeging van coöp voor vier spelers! De gratis Better Together-update, die nu beschikbaar is op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, brengt de game eindelijk in lijn met de originele visie van Galvanic, waardoor maximaal vier Gunmancers hun krachten kunnen bundelen in de Shatter en de strijd kunnen aangaan met de krachten van Chaos. samen.

Maar wees niet eigenwijs. Chaos zal niet verdwijnen alleen maar omdat je meer vuurkracht hebt. Integendeel: meer tovenaars betekent meer gevaar. Je zult nauw moeten samenwerken met je bende en slim gebruik moeten maken van je magische arsenaal om de zwaarste vijanden van de Shatter uit te schakelen.

Better Together voegt ook een mysterieuze reeks moeilijkheidsgraden toe aan Wizard With a Gun: Ranger (makkelijk), Gunslinger (normaal), Sheriff (moeilijk) en Outlaw (zeer moeilijk). Dit is een veelgevraagde functie van spelers en Galvanic is verheugd dit eindelijk werkelijkheid te kunnen maken.

Of je kunt een aantal variabelen aanpassen om je eigen aangepaste moeilijkheidsgraad te creëren, waardoor het spel zo gemakkelijk of moeilijk wordt als je wilt. Wizard With a Gun is nog nooit zo toegankelijk en uitdagend geweest. Speel het spel op jouw manier, ongeacht je vaardigheidsniveau.

Wizard with a Gun is een online coöperatief sandbox-overlevingsspel dat zich afspeelt in een magische wildernis vol gevaarlijke wezens en geheimzinnige mysteries. Ga alleen of met een vriend op reis om je tovenaar te verzamelen, te knutselen en uit te rusten zoals jij dat wilt, terwijl je het onbekende verkent. Ontwerp zorgvuldig wapens, kogels en meubels voor je torenhuis, maar probeer het niet allemaal plat te branden als de magie die je hanteert buiten je controle escaleert.

De enorme en volledig gratis Better Together-update van Wizard With a Gun is nu beschikbaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x