Home Gaming Indie Horror-avontuur ‘The Bathrooms’ komt naar STEAM en biedt een griezelige parodie op populaire internetfenomenen

Indie Horror-avontuur ‘The Bathrooms’ komt naar STEAM en biedt een griezelige parodie op populaire internetfenomenen

by Jos Vis

Indiegame-ontwikkelaar en -uitgever Hidden Palace kondigt met trots 17 mei aan als de officiële wereldwijde releasedatum van het indie-horror-avontuur The Bathrooms. Geïnspireerd door de Backrooms-internetfenomenen wordt u blootgesteld aan een overvloed aan vreemde, onverklaarbare gebeurtenissen en onnatuurlijke onregelmatigheden die doorgaans niet volledig worden begrepen. De Custodian heeft je hondgenoot ontvoerd en het is jouw taak om hem te vinden en uit The Bathrooms te ontsnappen voordat het te laat is!

The Bathrooms is in wezen een spannend indie-horror-avontuur en een parodie op het Backroom-fenomeen. Je wordt wakker in de buurt van een mistige, verlaten school zonder herinnering aan wat er is gebeurd. Je ontdekt al snel een vreselijk geheim en daalt af in een rijk van koude, eindeloze hallen. Je geliefde hond Shibosu is vermist en je ontdekt dat hij is ontvoerd door de bewaarder. De zoektocht begint en jullie wederzijdse ontsnapping uit deze nachtmerrie hangt af van jullie verstand en vaardigheden.

The Bathrooms beschikt over een procedureel gegenereerde wereld en niet-lineaire gameplay; geen twee games zullen ooit hetzelfde zijn. Je wordt opgejaagd door onbekende vreemde entiteiten en je kunt je vijand frontaal tegemoet treden met een wapen als je dapper bent of een sluipende aanpak gebruikt om confrontaties te vermijden. Wat je ook besluit te doen, voel je niet te comfortabel, want je weet nooit wat je kunt verwachten! Je overleving in dit nachtmerrieachtige droomlandschap hangt af van het feit of je een optimaal copiumniveau hebt. Adem regelmatig in en zorg ervoor dat uw copiumtank vol blijft, anders wordt u onmiddellijk gedood. Je moet manieren vinden om copium te verkrijgen om verder te komen. Onderweg kun je nadenken over je bol, een magische kijksteen met mystieke onthullingen die je naar je doelen leidt en je soms waarschuwt voor gevaar. Gebruik het verstandig.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x