Home Gaming De nieuwste update van The Invincible is nu beschikbaar op pc, Xbox en PlayStation

De nieuwste update van The Invincible is nu beschikbaar op pc, Xbox en PlayStation

by Jos Vis

11 bit studio’s en Starward Industries hebben officieel de Voyager Update gelanceerd voor hun sci-fi-avontuur, The Invincible, gebaseerd op de gelijknamige roman van Stanislaw Lem. Deze update wordt vandaag uitgebracht voor Steam en voor consoleversies en biedt een heleboel verbeteringen op basis van feedback van spelers en een paar andere kleine verrassingen.

Ter ere van de update kunnen spelers de game nu tot 16 mei op Steam vinden met 33% korting.

Hier is een lijst met enkele van de belangrijkste verbeteringen:

  • Dompel jezelf onder in het verhaal met nieuwe dia’s – De mysteries van Regis III zijn uitgebreid met extra dia’s verspreid over de hele planeet. Ontdek deze verborgen schatten om dieper in de rijke kennis en mysteries te duiken, waardoor spelers dichter bij het ontrafelen van de verbijsterende verschijnselen van de planeet komen.
  • Dynamische camerabeelden tijdens Rover Ride – Ervaar de spanning van het verkennen van Regis III vanuit een nieuw perspectief. Met deze update kunnen spelers tijdens Rover-ritten hun camera overschakelen van First-Person (FPP) naar Third-Person (TPP), waardoor een frisse kijk op de adembenemende landschappen wordt geboden.
  • Verbeterde loop- en sprintsnelheid op sommige locaties – Naar aanleiding van feedback van spelers is de snelheid waarmee Yasna Regis III doorkruist aangepast. Hoewel verdere verbeteringen worden beperkt door het uitgebreide dialoogsysteem en tempo-overwegingen, zullen spelers verbeteringen in de gameplay-ervaring opmerken naarmate Yasna op bepaalde gebieden iets sneller beweegt.
  • Experimentele functie: breder gezichtsveld in toegankelijkheidsinstellingen – Er is een experimentele functie toegevoegd om het gezichtsveld (FOV) in toegankelijkheidsinstellingen te verbreden, waardoor spelers meer aanpassingsmogelijkheden krijgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x