Home Gaming Shin Megami Tensei 5: Vengeance verschijnt een week eerder

Shin Megami Tensei 5: Vengeance verschijnt een week eerder

by Pim, Sel

Atlus heeft aangekondigd dat Shin Megami Tensei 5: Vengeance een week eerder zal worden uitgebracht. In plaats van 21 juni wordt het gelanceerd op 14 juni voor PS5, Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, pc en Nintendo Switch. Er werd geen reden gespecificeerd voor het vervroegen van de lancering, hoewel het zou kunnen zijn om te voorkomen dat het concurreert met Elden Ring: Shadow of the Erdtree, dat op dezelfde dag wordt gelanceerd.

Shin Megami Tensei 5: Vengeance is in wezen een verbeterde versie van de geprezen RPG uit 2021, met een nieuw pad dat het basisspel ingrijpend verandert, nieuwe Demons, gloednieuwe locaties en zelfs een nieuw speelbaar personage. Het wordt verkocht voor €59,99, maar er is ook een Deluxe-editie van €69,99, die drie Mitama DLC bevat voor verhoogd geld, EXP en punten voor het leren van Miracles.

Je krijgt ook toegang tot de sub-quests “Sakura Cinders of the East” en “Holy Will and Profane Dissent” om Konohana Sakuya en Dagda te rekruteren. Bij vooruitbestelling ontvang je ook oneindig te gebruiken items zoals Gleam Grenade om alle vijanden te beschadigen en Haraedo Bead om de HP van het feest te herstellen. Blijf op de hoogte voor meer details en gameplay op weg naar de lancering.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x