Home Gaming PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance komt tpday in actie op consoles en pc

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance komt tpday in actie op consoles en pc

by Jos Vis

Vandaag lanceert Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, in samenwerking met Hasbro, een wereldleider op het gebied van spelen, officieel hun nieuwste videogame, PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance. Dit side-scrolling avonturenspel voor één speler, dat zich afspeelt in de dynamische en kleurrijke wereld van PJ Masks: Power Heroes, belooft een nieuw spannend avontuur voor superhelden van alle leeftijden. PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance is nu beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Nadat een experiment mislukte, verspreiden delen van de PJ Power Q zich over de hele wereld en daarbuiten. Het is aan de PJ Masks: Power Heroes om samen te werken en de ontbrekende stukken te vinden voordat Luna Girl, Night Ninja en Romeo de technologie gebruiken voor hun eigen kwaadaardige plannen. Speel als Catboy, Owelette, Gekko, Newton Star, An Yu, Ice Cub, Bastet en Lilyfay terwijl ze aan een wereldreizend, sterrenkruisend avontuur beginnen op 4 unieke locaties over de hele wereld en niet van deze wereld. Beheers missies en los puzzels op door de individuele speciale vaardigheden van de personages te gebruiken en vermijd obstakels achtergelaten door de ondeugende schurken, voordat je de confrontatie aangaat met de belangrijkste slechteriken in epische baasgevechten.

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance bevat veel adaptieve speeleigenschappen om de toegankelijkheid van het spel te garanderen, hoe jong de speler ook is. Van gemakkelijke vijandelijke AI-opties tot magnetische edelstenen en hulp bij springen, PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance is ontworpen met alle spelers in gedachten, waardoor ze direct in de actie kunnen springen voor boeiende en vermakelijke gameplay, ongeacht hun vaardigheidsniveau. De game bevat ook een volledige voice-over en opties voor kleurenblinde spelers. Fans van alle leeftijden kunnen dynamische en boeiende gameplay verwachten in deze zijwaarts scrollende platformgame waar elke jonge superheld in de dop van zal genieten.

Stephanie Malham, COO van Outright Games zei: “Met zijn fantastische personages, opwindende universum en actievolle verhaallijnen past PJ Masks perfect bij videogames, dus het was een genoegen om een tweede videogame in dit universum te creëren. PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance is een gewaagde en dynamische game die voortbouwt op en trouw blijft aan de toch al enorm populaire franchise. Het was een geweldige ervaring om een plezierige en veilige speelervaring te creëren voor jonge fans, die net hun tanden beginnen te snijden in de gamewereld.”

“PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance biedt de perfecte mix van vermakelijke gameplay en deskundige verhalen met inclusieve ontwerpfuncties waarvan we denken dat spelers van alle leeftijden hiervan zullen genieten”, aldus Eugene Evans, SVP Digital Strategy and Licensing bij Wizards of the Coast en Hasbro. “Het vinden van de juiste licentie- en ontwikkelingspartners voor onze merken zoals PJ MASKS blijft een cruciale strategie voor ons terwijl we ons digitale gamesportfolio uitbreiden. Outright Games en Petoons Studio hebben een fantastische titel gemaakt die de creativiteit en passie vertegenwoordigt waar we naar op zoek zijn als we nieuwe games naar onze fans brengen.”

PJ Masks ging in 2015 in première op Disney Junior en volgt de avonturen van de PJ Masks: overdag een drietal gewone kinderen en ’s nachts gemaskerde superhelden. In 2023 werd de vervolgserie – PJ Masks: Power Heroes – gelanceerd, die de avonturen van Catboy, Owlette en Gekko bleef volgen, terwijl nieuwe, diverse heldenpersonages werden geïntroduceerd; Newton Star, An Yu, Ice Cub, Bastet, Lilyfay en Armadylan.

PJ Masks Power Heroes: Mighty Alliance is nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x