Home Gaming Horizon Forbidden West Complete Edition krijgt vereiste specificaties, Sons of the Forest en meer krijgen DLSS-upgrades

Horizon Forbidden West Complete Edition krijgt vereiste specificaties, Sons of the Forest en meer krijgen DLSS-upgrades

by Pim, Sel

NVIDIA heeft vandaag aangekondigd dat de systeemeisen voor Horizon Forbidden West Complete Edition zijn vrijgegeven, dat vier games DLSS-upgrades krijgen en dat The Thaumaturge een nieuwe Game Ready Driver heeft gekregen.
 
Systeemeisen Horizon Forbidden West Complete Edition vrijgegeven
Horizon Forbidden West Complete Edition, het veelgeprezen vervolg op Horizon Zero Dawn, verschijnt op 21 maart op pc en bevat Burning Shores, de verhaaluitbreiding die verder gaat na de voltooiing van de hoofdgame, samen met bonuscontent.
 
Als Horizon Forbidden West Complete Edition uitkomt, kunnen GeForce RTX-gamers DLSS 3 vanaf dag één activeren om hun prestaties te verveelvoudigen, terwijl degenen met snel genoeg framerates DLAA kunnen gebruiken om hun beeldkwaliteit te maximaliseren. En om de gameplay nog responsiever te maken, kunnen spelers Reflex inschakelen om de systeemlatentie te verminderen. Met DLSS Super Resolution en Frame Generation zijn de prestaties aanzienlijk sneller, waardoor gamers kunnen spelen met hogere detailniveaus bij hogere resoluties.
 
Sons Of The Forest nu verkrijgbaar met DLSS 2
The Forest van Endnight Games was een ongelooflijk populaire open-wereld survival- en craftinggame. Hun veelgeprezen opvolger, Sons Of The Forest, heeft onlangs Early Access verlaten met een enorme content update.
 
Sinds de eerste Early Access-lancering biedt Sons Of The Forest ondersteuning voor DLSS 2, waardoor GeForce RTX-gamers hun prestaties op de hoogste detailniveaus en resoluties kunnen versnellen. Wanneer DLSS 2 is geactiveerd, worden de prestaties met gemiddeld 50% verhoogd bij maximale 4K-instellingen, zodat je de game op zijn best kunt ervaren met snelle framerates op de GeForce RTX 4070 en hoger.
 
Ander DLSS-nieuws:

  • Mortal Kombat 1 Peacemaker-update – Nu beschikbaar met DLSS 2 om GeForce RTX-gamers te helpen 60 frames per seconde te halen, met elke instelling maximaal.
  • REVEIL – verschijnt 6 maart met dag-één ondersteuning voor DLSS 2 en DLAA.
  • Hellbreach: Vegas – Op 11 maart gaat Early Access van start met dag-één ondersteuning voor zowel DLSS 2 als DLAA, zodat je de prestaties kunt opvoeren of de visuals tot het absolute maximum kunt opkrikken.

 
Game Ready voor de Thaumaturge
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor je favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest op duizenden desktop- en laptophardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Onze nieuwste driver ondersteunt The Thaumaturge, die NVIDIA DLSS 3 en NVIDIA Reflex bevat.

NVIDIA’s Game Ready Driver-programma is van de grond af aan opgezet als een methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met gameontwikkelaars en zorgt voor een regelmatige uitwisseling van pre-release builds van games en drivers. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen, en itereren builds dienovereenkomstig om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x