Home Gaming Cyberpunk 2077 opvolg project, Orion, gaat de begin fase van ontwikkeling in

Cyberpunk 2077 opvolg project, Orion, gaat de begin fase van ontwikkeling in

by Mark van Truijen

CD Projekt RED heeft enkele toevoegingen aangekondigd aan zijn ontwikkelingsteam voor Project Orion, het vervolg op Cyberpunk 2077. Eerder werd opgemerkt dat het in de “conceptuele ontwerpfase” was, maar het bevindt zich nu in de vroege stadia van ontwikkeling bij het in Boston gevestigde CD Projekt RED North America. Gabriel Amatangelo, bekend van Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, dient als gamedirecteur.

De nieuwe ontwikkelaars die zich bij het team voegen, zijn onder andere veteranen zoals uitvoerend producent Dan Hernberg, die eerder werkte als hoofd productmanager bij Blizzard Entertainment; ontwerpdirecteur Ryan Barnard, eerder een gamedirecteur bij Ubisoft Massive en gameplaydirecteur bij IO Interactive; en technisch directeur Alan Villani, die werkte als VP van technologie bij WB Games (wiens werk “meerdere” Mortal Kombat-titels omvat).

Na het dienen als verhaalleider op Fable, treedt Anna Megill toe als hoofdschrijver. Haar andere schrijfcredits omvatten Control, Avatar: Frontiers of Pandora, Dishonored: Death of the Outsider en meer. Alexander Freed, die werkte als senior schrijver bij BioWare, zal ook het schrijven van het project “versterken”. Naast ervaring met Star Wars: The Old Republic, werkte hij ook aan meerdere romans in het universum.

Project Orion heeft nog geen releasedatum, maar met CD Projekt RED dat mensen inhuurt voor posities in Boston en Vancouver, kunnen er in het komende jaar meer updates komen naarmate de ontwikkeling vordert. Blijf ondertussen op de hoogte.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x