Home StreamingDisney+ Spannende Tijden bij STAR Channel met Nieuwe Series en Seizoenen

Spannende Tijden bij STAR Channel met Nieuwe Series en Seizoenen

by Sven

1. “Tales of the Walking Dead: Een Nieuwe Kijk op de Apocalypse” Ben je klaar voor een frisse draai aan de zombie-apocalypse? “Tales of the Walking Dead”, de nieuwste toevoeging aan de “The Walking Dead” franchise, komt naar STAR Channel. Deze serie bestaat uit zes unieke afleveringen die elk een eigen verhaal vertellen, met zowel nieuwe als bekende gezichten uit de serie. Vanaf 25 maart, elke maandag om 22.00 uur, ontdek je verschillende perspectieven op de bekende post-apocalyptische wereld. Mis het niet!

2. “Nancy Drew’s Nieuwe Mysterieuze Avonturen in Seizoen 4” Het is tijd voor meer mysterie met Nancy Drew in het vierde seizoen, exclusief op STAR Channel. Vanaf 25 maart, elke maandagavond, volg je Nancy’s zoektocht naar een reeks mysterieuze verdwijningen op de begraafplaats van Horseshoe Bay. Is het werk van dieven… of iets bovennatuurlijks? Dubbele afleveringen beginnen om 20.00 uur.

3. “Transplant Seizoen 4: De Strijd en Triomfen van een Arts” “Transplant” keert terug met een nieuw seizoen op STAR Channel. Dit meeslepende drama volgt een Syrische arts die probeert zijn medische carrière in Canada opnieuw op te bouwen. Kijk hoe hij obstakels overwint in het prestigieuze York Memorial ziekenhuis, vanaf 5 maart, elke dinsdag met dubbele afleveringen vanaf 20.00 uur.

4. “The Irrational: Oplossen van Mysteries met Wetenschap” Elke woensdag neemt “The Irrational” je mee in de wereld van Alec Mercer, een briljante gedragswetenschapper. Hij lost met zijn unieke vaardigheden ingewikkelde mysteries op. Stem af op STAR Channel voor dubbele afleveringen vanaf 20.00 uur en ontdek hoe Mercer’s onorthodoxe methodes leiden tot verrassende onthullingen.

5. “From Seizoen 2: Gevangen in een Mysterieuze Stad” Het tweede seizoen van “From” brengt meer spanning en mysterie. In dit unieke verhaal kan niemand het mysterieuze stadje verlaten. Kijk hoe de inwoners worstelen om te overleven tegen de gevaren van de omliggende bossen. Elke maandag op STAR Channel, vanaf 21.00 uur, ontvouwt zich dit aangrijpende verhaal.

6. “Resident Alien Seizoen 2: Humor en Chaos in Colorado” Sluit je vrijdagavond af met een lach met “Resident Alien”. Volg het verhaal van een buitenaards wezen, vermomd als een dokter, met een missie om de mensheid te vernietigen. Dit ongewone verhaal speelt zich af in een klein stadje in Colorado. Dubbele afleveringen beginnen elke vrijdag om 20.00 uur op STAR Channel.

Mis deze spannende nieuwe shows en seizoenen niet, exclusief op STAR Channel!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x