Home Gaming Diablo 4: Season of the Construct komt met details

Diablo 4: Season of the Construct komt met details

by Mark van Truijen

Blizzard heeft de naam en details onthuld over het volgende seizoen van Diablo 4. Het derde seizoen van Diablo 4, getiteld Season of the Construct, zal spelers tegen een nieuwe dreiging diep onder het zand van Kehjistan plaatsen. Bekijk de nieuwste trailer voor Diablo 4: Season of the Construct hieronder.

Enkele van de nieuwe functies die naar Diablo 4 komen als onderdeel van het volgende seizoen zijn de Construct als een nieuwe seizoensgebonden metgezel, een nieuwe questline die draait om de demon Malphas en het redden van Ayuzhan, nieuwe seizoensgebonden kerkers en het nieuwe baasgevecht tegen Malphas.

Season of the Construct zal ook de Gauntlet met zich meebrengen; een nieuwe wekelijkse uitdaging waar spelers aan kunnen deelnemen. Als onderdeel van de Gauntlet zullen spelers met elkaar kunnen concurreren om een wekelijkse uitdagingskerker te voltooien en een plek te krijgen op de in-game leaderboards. Alleen duizend solo-spelers, party-spelers, Normal mode-spelers en Hardcore mode-spelers zullen worden vermeld op de wekelijkse leaderboards, waarbij de top 10 een permanente plek krijgt in de Hall of the Ancients.

Het seizoen zal ook een reeks kleinere kwaliteitsverbeteringen naar Diablo 4 brengen, waaronder een nieuwe Skill Tree Respec-modus die gemakkelijker bouwexperimenten mogelijk maakt, Helltides die vaker verschijnen, en updates voor eindbaasgevechten.

Wat betreft de seizoensgebonden battle pass, er zullen een heleboel nieuwe beloningen zijn, waaronder nieuwe kleding- en wapentransmogs, titels en mounts die kunnen worden verdiend gedurende zowel de gratis als premium tracks.

Diablo 4: Season of the Construct staat gepland om te beginnen op 23 januari op alle platforms.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x