Home Gaming Cult of the Lamb’s Sins of the Flesh Update is nu beschikbaar

Cult of the Lamb’s Sins of the Flesh Update is nu beschikbaar

by Mark van Truijen

Cult of the Lamb heeft zijn nieuwste grote update gekregen, genaamd Sins of the Flesh. De update, nu uit op PC, PS4, PS5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch, brengt nieuwe inhoud en functies naar het spel. Bekijk de lanceringstrailer voor de Sins of the Flesh-update hieronder.

Beschreven door ontwikkelaar Massive Monster als de grootste en meest slechte update van Cult of the Lamb tot nu toe, wordt Sins of the Flesh aangevoerd door de toevoeging van nieuwe progressiesystemen voor de managementaspecten van het spel. Volgers kunnen nu op het zondige pad worden gezet, waardoor ze kunnen deelnemen aan nieuwe rituelen en doctrines, en nieuwe gebouwen kunnen ontgrendelen.

De update brengt ook nieuwe tools voor cultmanagement met zich mee, waaronder nieuwe items zoals glimmende poep, die kunnen worden gebruikt om grotere gewasopbrengsten te krijgen. Volgers kunnen nu ook nieuwe outfits krijgen dankzij het nieuwe Tailor-gebouw. Het spel heeft 23 verschillende kledingstijlen om uit te kiezen.

Aan de gevechtskant van de zaken heeft Cult of the Lamb nu zijn nieuwe Blunderbuss-wapen, dat draait om het weven van langeafstandssluipschoten met zware klappen van dichtbij.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x