Home Gaming Speel deze feestdagen met vrienden of familie met Xbox!

Speel deze feestdagen met vrienden of familie met Xbox!

by Mark van Truijen

Om gamers tijdens de feestdagen te helpen, biedt Xbox nu een overzicht van co-op en party games. We weten dat gamen, mensen van alle achtergronden en generaties samenbrengt – en ons recente onderzoek onder Xbox-ambassadeurs die ouders zijn, heeft dit aangetoond. Als onderdeel van het onderzoek vertelde 59% van de respondenten dat ze tijdens de vakantie meer met vrienden en familie gamen. Een Power of Play survey enquête van de ESA leverde vergelijkbare bevindingen op, waarbij 46% van de respondenten aangaf dat videogames hen helpen verbonden te blijven met dierbaren.

Met dat in gedachten hebben we een lijst samengesteld van rustige co-op avonturen tot hilarische party games, er is voor ieder wat wils! Ontdek de volledige lijst in het Xbox Wire artikel.

Het beste van alles is dat de meeste games op deze lijst beschikbaar zijn in Xbox Game Pass, wat betekent dat slechts één abonnement voldoende is om het hele gezin deze feestdagen te vermaken. En niet te vergeten: de Xbox Family Settings app biedt gemoedsrust en een gemakkelijke manier om het spel van jouw gezin te beheren. Ouders kunnen eenvoudig kinderaccounts maken, schermtijdlimieten aanpassen, reageren op meldingen, beheren met wie hun kinderen kunnen spelen en communiceren, uitgaven beheren en nog veel meer – allemaal gratis.

Naast deze feestelijke selectie kunnen spelers nu ook hun jaaroverzicht van 2023 op Xbox ontdekken. Ze zullen hun heldendaden, hun overwinningen en de onvergetelijke momenten die hun jaar 2023 hebben gevormd opnieuw kunnen beleven en deze kunnen delen met hun vrienden. Om toegang te krijgen tot je Xbox jaaroverzicht 2023, moet je naar xbox.com/YearinReview gaan en inloggen op je Xbox account.

Om er zeker van te zijn dat je geen nieuws over aankomende Xbox games en nieuwe features mist, kun je Xbox Wire bezoeken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x