Home Gaming Armored Core 6: Fires of Rubicon brengt je op 19 december Ranked Matchmating

Armored Core 6: Fires of Rubicon brengt je op 19 december Ranked Matchmating

by Mark van Truijen

FromSoftware’s Armored Core 6: Fires of Rubicon sluit het jaar af door gerangschikte matchmaking voor PvP te introduceren. Spelers kunnen elkaar bestrijden in competitieve wedstrijden voor een plek op het leaderboard en zelfs naamplaatjes personaliseren om hun aanwezigheid te vestigen. Bekijk de trailer hieronder.

Patch 1.05 voegt ook nieuwe onderdelen toe voor het aanpassen van je Armored Core en drie nieuwe PvP-kaarten om in te vechten. Er zouden PvP-exclusieve balanswijzigingen moeten zijn bovenop de gebruikelijke bugfixes en wijzigingen, dus blijf afgestemd wanneer de volledige patchnotities morgen live gaan.

Armored Core 6: Fires of Rubicon is beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC. Het bevat een gloednieuw verhaal, dat zich afspeelt op Rubicon 3, met verschillende bedrijven die strijden om de controle over Coral, een krachtige maar vluchtige stof. Als Augmented Human C4-621 nemen spelers missies op zich voor facties en beslissen uiteindelijk over het lot van de planeet.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x