Home Gaming Prince of Persia: The Lost Crown Gameplay Video naar buiten gebracht

Prince of Persia: The Lost Crown Gameplay Video naar buiten gebracht

by Mark van Truijen

Nieuwe details zijn onlangs aangekomen over Prince of Persia: The Lost Crown en de eerste 3-4 uur na een recente reeks previews van verschillende outlets (inclusief de onze), en om de hype rond de aanstaande release van het spel verder op te voeren, heeft Ubisoft zijn eigen uitgebreide preview gepubliceerd, waarbij veel gameplay-beelden worden getoond en nieuwe details worden onthuld.

De video behandelt hetzelfde gedeelte dat in de eerder genoemde previews werd beschreven, en na het tonen van het prolooggedeelte van het spel, verschuift de focus naar Mount Qaf, dat dient als de primaire setting. De video gaat verder met het bespreken van de Metroidvania-structuur van het spel, enkele van de vaardigheden die protagonist Sargon zal verwerven tijdens zijn avontuur, de verschillende biomen en omgevingen die je zult verkennen, de vijanden en bazen waarmee je het in gevecht zult opnemen, en meer. Bekijk de volledige video hieronder.

Prince of Persia: The Lost Crown wordt gelanceerd op 18 januari voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x