Home Gaming Planet Zoo: Eurasia Animal Pack nu beschikbaar

Planet Zoo: Eurasia Animal Pack nu beschikbaar

by Pim, Sel

Maak je klaar om acht geweldige nieuwe dieren te verwelkomen met de lancering van Planet Zoo: Eurasia Animal Pack. Maak kennis met de Wisent, Wolverine, Mute Swan, Wild Boar, Saiga, Takin, Sloth Bear en de Hermann’s Tortoise exhibit animal – allemaal te vinden in de diverse landschappen van Eurazië, het grootste continentale gebied op aarde. Met gedetailleerde nieuwe animaties voor gasten om te observeren, vormen deze dieren boeiende toevoegingen aan elke dierentuin.

Naast deze prachtige nieuwe soorten brengt Planet Zoo: Eurasia Animal Pack ook een opwindend Campaign Mode-scenario waarin aspirant-dierentuinbeheerders hun vaardigheden moeten gebruiken om Bernie Goodwin te helpen een indrukwekkend verrassingsafscheidscadeau voor Nancy Jones te ontwerpen en te bouwen in de vorm van haar eigen dierentuin.

Vanaf vandaag ontvangen alle spelers ook een gratis basisspel-update met een scala aan extra’s en verbeteringen, waaronder een nieuwe aanpasbare Souvenir Shop, kleurmutaties voor de Bengal- en Siberische tijgers, en een update voor de volwassen Maleise Tapir.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x