Home Gaming Battle Shapers ontvangt 0.2 update

Battle Shapers ontvangt 0.2 update

by Pim, Sel

Het debuutspel van Metric Empire, Battle Shapers, is uitgebracht in Early Access en het team brengt de eerste update uit voor de roguelite FPS. Update 0.2.0 is nu beschikbaar en bevat een nieuw wapen, een nieuwe vaardigheid, een nieuwe vijand en een gloednieuwe functie waarmee spelers hun uitrusting gemakkelijker kunnen aanpassen wanneer ze dingen willen veranderen na een uitdagende speelsessie.

Thundersnap is de nieuwe vaardigheid in versie 0.2 en roept krachtige shaper-bliksems op die meerdere vijanden in een kegelvorm recht voor de speler treffen. Het verwondt niet alleen de vijanden, het veroorzaakt ook een korte stroomstoot en verlaagt tijdelijk hun schade-uitvoer. De Infernal Stinger is een ander soort schadetoebrenger en geeft spelers een krachtig charge-geweer dat 6 superhete stralen van op Pyro-gebaseerde energie afvuurt.

Een vijand die te maken krijgt met de nieuwe toevoegingen aan je arsenaal is de Pyronaut, een brute die napalmbommen afschiet die gevaarlijk materiaal op de grond achterlaten. In plaats van een schild, zoals de vergelijkbare Juggernaut, heeft de Pyronaut twee vlammenwerpers die je levend zullen braden als je te dichtbij komt. De Pyronaut zal spelers een nieuwe wereld van pijn bezorgen waar ze rekening mee moeten houden tijdens hun speelsessies.

Power Transfer stelt spelers in staat om hun modificaties van het ene wapen of de ene vaardigheid naar het andere over te dragen. Dit is een fantastische functie die de wens van Metric Empire benadrukt om spelers gemakkelijk weer aan de slag te laten gaan bij een van de uitdagende bazen en hun al even uitdagende torens vol vijanden. Herspeelbaarheid is een kernpilaar in Battle Shapers, en Power Transfer is een van die waardevolle toevoegingen die spelers zullen koesteren tijdens vooral uitdagende roguelite-sessies. Dit vervangt Recycling volledig en als je de Recycle-talent in een eerdere versie hebt ontgrendeld, heb je automatisch toegang tot Power Transfer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x