Home Gaming New World Now krijgt mounts met de release van Rise of the Angry Earth

New World Now krijgt mounts met de release van Rise of the Angry Earth

by Mark van Truijen

De eerste grote uitbreiding voor de MMORPG New World, getiteld “Rise of the Angry Earth,” is nu beschikbaar op pc. Als gevolg hiervan heeft het spel een aanzienlijke stijging in verkopen gezien op Steam. Dankzij de uitbreiding is New World ook het op één na best verkochte spel op de wereldwijde topverkooplijst van Steam op het moment van publicatie, na het recent uitgebrachte Counter-Strike 2. De uitbreiding van New World staat op de achtste plaats.

Een van de grootste nieuwe functies die naar New World zijn gekomen dankzij de release van de uitbreiding, is de mogelijkheid voor spelers om op mounts te rijden. De uitbreiding brengt ook het derde seizoen van New World met zich mee, met een herziening van de belangrijkste verhaalmissies van het spel, evenals wijzigingen in open wereld PvP en andere verbeteringen in de kwaliteit van leven, zoals het verwijderen van Wards, Banes en Expertise.

“Rise of the Angry Earth” brengt ook een nieuw verhaal met zich mee dat draait om de woedende Aarde die rondgaat en het land van Aeternum verwoest. De uitbreiding brengt ook een nieuw niveau limiet van 65, een nieuwe uitrustingscorelimiet van 700, en meer voortgangsopties met zich mee.

“New World: Rise of the Angry Earth” werd voor het eerst aangekondigd in augustus.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x