Home Gaming Persona 5 Tactica krijgt nieuwe trailer met daarin de gevechtsmogelijkheden

Persona 5 Tactica krijgt nieuwe trailer met daarin de gevechtsmogelijkheden

by Pim, Sel

Atlus en Sega hebben een nieuwe trailer uitgebracht voor het aankomende tactische RPG Persona 5 Tactica. De trailer richt zich op de Phantom Thieves of Hearts, deze keer met de mogelijkheden van Ryuji Sakamoto, Ann Takamaki, Yusuke Kitagawa, Makoto Niijima, Futaba Sakura en Haru Okumura.

De trailer toont de speciale vaardigheden en specialisaties van elk personage. Bijvoorbeeld, Ann’s vaardigheden draaien om het veroorzaken van het Burn-effect op vijanden, en haar speciale aanval laat spelers bommen afleveren aan vijanden die zich misschien in dekking verstoppen. Ryuji daarentegen gebruikt een shotgun, bliksemspreuken om het Shock-effect toe te passen, en heeft een speciale vaardigheid die meerdere vijanden in een rechte, brede lijn kan aanvallen.

De eerste karakter-spotlight-trailer die in juli voor Persona 5 Tactica werd uitgebracht, toonde het nieuwe personage Toshiro Kasukabe. Een jong lid van de Nationale Dieet, geruchten geven aan dat Kasukabe misschien de volgende is om premier te worden. Hij wordt omschreven als iemand met “een serieuze en argumentatieve persoonlijkheid”.

Persona 5 Tactica staat gepland voor release op 17 november en komt naar PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x