Home Gaming Gareth Bale speelbaar in PGA Tour 2K23

Gareth Bale speelbaar in PGA Tour 2K23

by Pim, Sel

Vandaag onthulde 2K dat de iconische Welshe atleet en fervent golfer Gareth Bale zijn debuut maakt in PGA TOUR 2K23 als een speelbare golfer, beschikbaar voor alle spelers.

Het meest bekend als een van de snelste spelers en grootste vleugelspelers van zijn generatie, gaat de reputatie van Bale op het voetbalveld hem vooraf. Maar zijn liefde voor golf en zijn talent op de fairways kunnen sommigen verrassen. Zijn passie voor de sport is onmiskenbaar: hij heeft een replica van de beroemde 17e hole “Island Green” op TPC Sawgrass in zijn achtertuin gebouwd en heeft deelgenomen aan pro-am toernooien. Gehuld in TaylorMade uitrusting en clubs voegt Bale zich bij bekende namen als Tiger Woods, Nelly Korda, Matthew Fitzpatrick, Jon Rahm, Lydia Ko, Tony Finau, Brooke Henderson en Xander Schauffele, evenals beroemdheden, waaronder Michael Jordan, Stephen Curry, John Cena en de Dude Perfect crew op de PGA TOUR 2K23 line-up.

Naast zijn optreden als speelbare golfer, heeft Bale VctryLnSprts begeleiding gegeven bij het ontwerpen van zijn droombaan, The Elevens Club, met behulp van PGA TOUR 2K23’s Course Designer. Met veel van Bale’s favoriete elementen, zoals grote bomen, glooiende fairways en greens, waterhindernissen en een schilderachtige waterval op de elfde hole, is The Elevens Club vandaag beschikbaar en gratis voor alle spelers. Spelers kunnen nieuwe uitdagingen aangaan en in-game beloningen verdienen door als Bale te spelen en hun vaardigheden op The Elevens Club te testen.

PGA TOUR 2K23’s Course Designer krijgt ook updates met de nieuwe Asian Architecture Pack, dat vandaag beschikbaar is en zowel traditionele als moderne Aziatisch geïnspireerde ontwerpelementen bevat, waaronder wolkenkrabbers, pagodes, lantaarns en belettering. Ook komt op 2 oktober het Halloween Pack, dat enge herfstelementen zal bevatten, waaronder pompoenen, graven en grafstenen, zodat spelers een huiveringwekkend tintje aan hun eigen banen kunnen toevoegen.

PGA TOUR 2K23 Clubhouse Pass Seizoen 5 is momenteel aan de gang en biedt nieuwe dagelijkse en wekelijkse evenementen. PGA TOUR 2K23 is volgens Metacritic de hoogst beoordeelde golfsimulator van het afgelopen decennium op Xbox en PC, en de PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition is momenteel verkrijgbaar met 75% korting op Steam tot 25 september 2023. De PGA TOUR 2K23 Standard Edition is momenteel in de aanbieding met 67% korting op Xbox One en 65% korting op Xbox Series X|S, tot 25 september. De PGA TOUR 2K23 Tiger Woods Edition is momenteel te koop met 50% korting op Xbox Series X|S en Xbox One platforms tot 25 september. Voor nieuwe spelers die willen instappen, evenals doorgewinterde veteranen die eventuele hiaten in hun collectie willen opvullen, zijn DLC-pakketten nu beschikbaar en geladen met VC en consumptiebare ballenpakketten.

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition, Tiger Woods Edition en Standard Edition zijn nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x