Home Gaming Runa and the Chaikuru Legacy lanceert kickstarter campagne

Runa and the Chaikuru Legacy lanceert kickstarter campagne

by Pim, Sel

Vandaag heeft het Argentijnse studio Fanny Pack Studios de Kickstarter-campagne gelanceerd voor zijn debuutgame, Runa & the Chaikurú Legacy, die tot doel heeft de ontwikkeling van de laatste fasen van het spel te stimuleren.

Runa & the Chaikurú Legacy is een 3D avonturenplatformspel met de nadruk op verkenning dat levendige graphics combineert met leuke spelmechanica. Onze hoofdpersoon, Runa, is een moedige avonturier die werkt voor de alomtegenwoordige organisatie The Company. We zullen haar leiden om de ruïnes van de oude Chaikurú-beschaving en haar geheimen te verkennen, waar ze zal ontdekken dat niet alles is wat het lijkt.

De Kickstarter-campagne zal 45 dagen duren. Het zal digitale beloningen omvatten, zoals het verkrijgen van het videospel tegen een speciale prijs of het hebben van een NPC met jouw naam in het spel.

Bovendien is er al een demo beschikbaar op Steam. Het bevat een deel van de eerste aflevering waarin de speler de Chaikurú-ruïnes kan verkennen, een fantasiewereld geïnspireerd op Zuid-Brazilië, Noord-Argentinië en Zuid-Amerikaanse cultuur en folklore. Spelers zullen monumenten en objecten vinden waarmee ze nieuwe vaardigheden zullen verwerven, terwijl ze puzzels oplossen en hun weg banen met behulp van de machtige ‘boleadoras’ (een leren en stenen wapen van de Pampas) om vijanden te verslaan en de geheimen van de Chaikurú-ruïnes te onthullen. De demo duurt ongeveer een uur.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x