Home Gaming The Chant: The Gloom Below DLC komt op 12 september

The Chant: The Gloom Below DLC komt op 12 september

by Mark van Truijen

Herinner je je The Chant nog, de psychologische horrorgame van Brass Token die vorig jaar laat werd uitgebracht? Het maakt een soort comeback met The Gloom Below. Deze DLC speelt zich af na het verhaal van het basisspel en wordt uitgebracht op 12 september voor Xbox Series X/S, PS5 en pc. Bekijk hieronder de eerste trailer, maar wees gewaarschuwd voor spoilers.

Het verhaal draait om Jess en Kim, die ondanks het overleven van de beproevingen op Glory Island, worden meegesleurd in de diepten van een “versmelting” tussen de echte wereld en The Gloom. Je zult samenwerken met de Anton Family en proberen hun lot te vermijden terwijl je nieuwe wapens maakt en vaardigheden upgrade. Het doel is om het hart van The Gloom te vernietigen, wat het trotseren van veel gevechten en het verzamelen van ingrediënten vereist.

Interessant is dat de DLC wordt gepromoot met herhalingswaarde en “experimentatie”, wat kan duiden op een meer sandbox-achtige structuur. Blijf op de hoogte voor meer details wanneer het volgende week wordt uitgebracht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x