Home Featured Armored Core 6: Fires of Rubicon ontwikkelaar bekijkt save data probleem op de pc

Armored Core 6: Fires of Rubicon ontwikkelaar bekijkt save data probleem op de pc

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar FromSoftware heeft aangekondigd dat ze op de hoogte zijn van een probleem met de pc-versie van Armored Core 6: Fires of Rubicon, waarbij sommige spelers problemen hebben met hun save-data. De studio heeft verklaard dat ze momenteel bezig zijn met het onderzoek naar het probleem.

“In de pc-versie van “ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON” is er een probleem dat de save-data niet correct wordt opgeslagen onder bepaalde omstandigheden”, zei de studio op haar Japanse Twitter-account. “We zijn momenteel de oorzaak aan het onderzoeken, maar gelieve de game te beëindigen voordat u uw pc in de slaapstand zet. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit onze klanten heeft bezorgd.”

Armored Core 6: Fires of Rubicon werd in augustus uitgebracht en heeft sinds de lancering veel succes geboekt. De game debuteerde door de wekelijkse Britse retailcharts te toppen, en bleef ook bovenaan de Japanse charts, met meer dan 163.000 verkochte exemplaren in het land.

De game heeft veel lovende kritieken gekregen. De studio bracht zelfs kort na de lancering een trailer uit om enkele van de lofbetuigingen te benadrukken die de game via verschillende recensies heeft gekregen. Onze eigen recensie gaf de game een 9 op 10, en noemde het een geweldige terugkeer naar de vorm voor de franchise.

Voor meer informatie over Armored Core 6: Fires of Rubicon, hier is een lijst met alle onderdelen en hun vereisten, evenals de locaties van alle onderdeelcontainers in het spel. Als je de game wilt voltooien met 100%, hier is hoe je elk einde in Armored Core 6 kunt krijgen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x