Home Gaming PowerWash Simulator gaat “Back to the Future” met nieuwe DLC

PowerWash Simulator gaat “Back to the Future” met nieuwe DLC

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar FuturLab en uitgever Square Enix hebben een nieuwe samenwerkings-DLC aangekondigd voor PowerWash Simulator. De DLC, die later dit jaar verschijnt op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch, heeft de titel Back to the Future Special Pack gekregen. Bekijk de trailer hieronder.

Zoals de naam van de DLC al doet vermoeden, zal deze spelers in staat stellen hun schoonmaakapparatuur te gebruiken om filmsets en rekwisieten te reinigen die zijn geïnspireerd op de Back to the Future-franchise. Onder andere zullen spelers de auto van Doc Brown, de Time Machine, de Hill Valley Clocktower, het Holomax Theatre en de Time Train van Doc kunnen schoonmaken. De DLC brengt ook 10 nieuwe prestaties met zich mee die spelers kunnen nastreven.

De DLC is niet de eerste samenwerkings-DLC voor PowerWash Simulator. De game heeft in het verleden DLC gehad in samenwerking met SpongeBob SquarePants, Final Fantasy 7 en Tomb Raider. Er is ook een geplande DLC met Games Workshop’s Warhammer 40,000, die nog geen releasedatum heeft, behalve een releasevenster voor het vierde kwartaal van 2023.

PowerWash Simulator is beschikbaar op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x