Home Gaming Company of Heroes 3 Content en Update Roadmap voor 2023 onthuld

Company of Heroes 3 Content en Update Roadmap voor 2023 onthuld

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Relic Entertainment heeft zijn toekomstige contentplannen voor Company of Heroes 3 onthuld met een nieuwe roadmap. Geplande content voor Company of Heroes 3 omvat een grote update voor de pc-versie van de game, evenals content, verbeteringen en bugfixes voor de Console Edition-release. Bekijk de video hieronder.

De pc-update, getiteld Umbral Wasp, staat gepland voor release in oktober. De update brengt verbeterde animatieresponsiviteit voor eenheden met zich mee, evenals verbeteringen aan de eenheidswegfinding. Er komt ook een nieuwe 4v4-kaart, evenals een reprise van een 1v1-kaart, samen met andere balans- en algemene gameplay-verbeteringen. De pc-versie krijgt later dit jaar nog een update met fan-requested features zoals een replay-systeem.

De update die gepland is voor Company of Heroes 3: Console Edition heet Brass Leopard en brengt een nieuwe kaart, audio-updates en algemene gameplay-verbeteringen met zich mee wanneer deze in september op consoles verschijnt.

De studio heeft ook bekendgemaakt dat ze werkt aan een grote uitbreiding voor Company of Heroes 3 met plannen om deze later dit jaar uit te brengen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x