Home Gaming Counter-Strike 2 introduceert skill rating systeem

Counter-Strike 2 introduceert skill rating systeem

by Mark van Truijen

Valve’s Counter-Strike 2 maakt grote veranderingen aan zijn systemen, van het herzien van rookgranaten tot dynamische volumetrische objecten en sub-tick-updates voor servers. Dat strekt zich uit tot de vaardigheidsrating en competitieregels. In een nieuwe video schetst de ontwikkelaar CS Rating, een “nauwkeurig overzicht” van iemands vaardigheden, compleet met regionale en wereldwijde ranglijsten.

Er zijn ook vaardigheidsgroepen op per-map basis, wat eerlijkere matchmaking mogelijk zou kunnen maken op kaarten waar je niet zo goed in bent. De speelduur van een wedstrijd wordt ook 12 rondehelften met verlenging in plaats van 15 rondes.

Valve zal ook meer in aanmerking komende spelers uitnodigen voor zijn lopende Limited Test. Je moet CS: GO Prime Status hebben, de meeste officiële wedstrijden in een regio hebben gespeeld waar het beschikbaar is, en een actieve competitieve vaardigheidsgroep hebben om binnen te komen.

Counter-Strike 2 heeft nog geen releasedatum, maar het is gepland om deze zomer op pc te lanceren. Blijf in de tussentijd op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x