Home Gaming ‘Vampire: The Masquerade – Justice’ komt op 2 november naar Meta Quest Platforms en PlayStation VR2

‘Vampire: The Masquerade – Justice’ komt op 2 november naar Meta Quest Platforms en PlayStation VR2

by Mark van Truijen

Fast Travel Games heeft vandaag aangekondigd dat Vampire: The Masquerade – Justice, de eerste persoons virtual reality adventure RPG die zich afspeelt in het World of Darkness story universe, zal worden uitgebracht op 2 november 2023 op Meta Quest 2, Meta Quest 3 en PlayStation VR2. Pre-order de game nu op de Meta Quest of PlayStation Store voor een 10% korting en een unieke skin voor de hand-attached crossbow.

Kijk hier voor een voorproefje van de stealth-actie in de nieuwe gameplay trailer: https://www.youtube.com/watch?v=prA3Sa7JlWc

In Vampire: The Masquerade – Justice, gaan spelers op zoek naar het mysterie achter de moord op hun sire en herwinnen ze een gestolen relikwie in het donkere onderbuik van Venetië, Italië. Spelers spelen als Justice, een vampier van de Banu Haqim-clan, volgen een harde hoofdplot, gaan op verschillende side-quests en gaan in dialoog met unieke dialoogopties om de daders op te sporen.

Gedurende het spel kunnen spelers hun vampierdisciplines gebruiken om te jagen en zich verborgen te houden voor de blik van de samenleving. Disciplines kunnen in-game worden gekocht via XP, waardoor spelers hun speelstijl verder kunnen aanpassen. Disciplines zijn onder andere:

  • CLOAK OF SHADOWS: Besluip vijanden, versmelt met de omgeving en word bijna onzichtbaar.
  • CAULDRON OF BLOOD: Een krachtige maar luide aanval. Kook het bloed van slachtoffers tot hun rommelige einde. Zeer pijnlijk. Zeer waarschijnlijk dodelijk.
  • SHADOW TRAP: Plaats een portaal naar de onderwereld op de grond, sluit het dan op slachtoffers, sleep ze naar Oblivion.

Vampire: The Masquerade – Justice is de tweede VR-titel die zich afspeelt in de World of Darkness, de gedeelde verhaalwereld die Vampire: The Masquerade, Werewolf: The Apocalypse, Hunter: The Reckoning en meer bevat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x