Home Gaming RoboCop: Rogue City is vertraagd naar 2 november

RoboCop: Rogue City is vertraagd naar 2 november

by Mark van Truijen

Ontwikkelaar Teyon en uitgever Nacon hebben aangekondigd dat de release van RoboCop: Rogue City wordt uitgesteld van het oorspronkelijke september-venster. Het spel staat nu gepland voor release op 2 november. Het uitstel werd onthuld door Shinobi602 over X.

Hoewel noch de ontwikkelaar noch de uitgever de reden voor het uitstel hebben bevestigd, komt de aankondiging slechts een paar dagen nadat een nieuwe trailer voor RoboCop: Rogue City werd uitgebracht, die werd getoond tijdens de Future Games Show 2023.

RoboCop: Rogue City neemt spelers mee naar de futuristische straten van het door misdaad geteisterde Detroit. Spelers zullen de rol aannemen van de gelijknamige held en gruwelijke misdaden onderzoeken en schurken neerschieten door gebruik te maken van de iconische pistool van RoboCop. De recente trailer toont behoorlijk wat gevechten en geeft ons ook een idee van wat we kunnen verwachten van het verhaal van het spel.

De nieuwe releasedatum in november is eigenlijk de tweede keer dat RoboCop: Rogue City wordt uitgesteld. De eerste keer werd in maart aangekondigd, waarbij de releasedatum van juni naar september werd verplaatst.

RoboCop: Rogue City komt uit op pc, PS5 en Xbox Series X/S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x